Trendy v manikúře

- Categories : Produkty na eshopu , Tipy a triky
  1.      Mramor

Vzor mramoru můžeme vidět v posledních letech snad v každé kuchyni či koupelně na Instagramu. Letos ho prý uvidíme i na nehtech. Bílý, lehce do růžova, ale i černý. Troufnete si na něj?

 

  1.      Jednoduchost

Jednoduché, upravené nehty, v nude odstínu jsou populární už poměrně dlouho a ani letos tomu nebude jinak. Bílé, tělové, světle růžové odstíny v kombinaci s dokonale upraveným tvarem a opečovávanou kůžičkou vypadají opravdu hezky.

 

  1.      Zlato a kamínky

Pokud přemýšlíte, čím ozvláštnit svoje nehty, vsaďte na zlato a kamínky. Zlaté fólie a nalepený kamínek či vzor poskládaný z kombinace kamínků bývají teď často na fotkách v časopisech.

 

  1.      Very Peri

Barvou roku 2022 od Pantone je Very Peri. Zaregistrovat jste ji mohli už na přehlídkových molech, na regálech s oblečením v obchodech a aktuální je už i na nehtech. Tímhle odstínem fialové letos nic nezkazíte.

 

  1.      Red is red

Červená barva byla, je a bude trendy barvou, která asi nikdy nevyjde z módy. Ještě štěstí, že červená má tolik odstínů, které můžete vyzkoušet. Skvělá je také proto, že se hodí na každou příležitost a vypadá dobře na krátkých i delších nehtech.

 

Ať už vás tipy nadchly nebo ne, je důležité nezapomínat, že základem jsou upravené, neokousané a zdravé nehty. Proto nezapomínejte na výživu a doplňky stravy, které dopomohou ke zdravým a lesklým nehtům.

Nasledujte nás na Facebooku