Tipy na letní účesy

- Categories : Produkty na eshopu , Tipy a triky

Co si toto léto vykouzlit na hlavě za účes, abyste zabodovali? Máme tu pár tipů pro dámy i pány.

 

Šátky

Vyzkoušejte šátky ve vlasech. Způsobu vázání je spousta, takže jeden kousek využijete víckrát a pokaždé bude vypadat jinak. Doporučujeme mít v šatníku alespoň jeden, na léto ideálně barevný. Dejte ale pozor na to, abyste barevnou kombinaci unosily a sladily se ostatními letními kousky ve skříni. Inspiraci na účesy se šátky najdete na našem Facebooku, kde jsou i obrázky.

 

Barvy

Kdy jindy vyzkoušet barevné pramínky či růžové konečky vlasů, než právě v létě? Seberte odvahu a vyzkoušejte pastelově růžovou či barvu tohoto roku dle Pantone, very peri. Dobrou zprávou je, že nemusíte hned barvit permanentní barvou, vyzkoušejte například barvicí masky či šampony. Naším favoritem je Pastel Pink od Prosalonu.

 

Vlnky

Vlnité vlasy jsou hitem snad každé léto a ani tentokrát tomu nebude jinak. Vsaďte ale na plážové vlny, které nemají jasně definovanou a pravidelnou strukturu, ale naopak vypadají přirozeně. Proto i jejich název – jako byste je měla od moře. Pokud máte vlnité či kudrnaté vlasy od přírody, rozhodně je nežehlete, naopak, hezky své kadeře vystavte na odiv! To platí i pro pány, pokud máte kudrnaté vlasy, nestyďte se a hrdě je ukažte.

 

Různé délky

A teď něco pro pány. Delší dobu můžeme vidět na ulicích muže s různou délkou vlasů, především pak výrazně kratšími na bocích. Kadeřníci tvrdí, že tento trend nemizí a bude se nosit i toto léto. Jak krátké vlasy na bocích budete mít, je na vás. Nosí se zcela vyholené, ale i o trochu kratší oproti zbytku.

 

 

Související články

Nasledujte nás na Facebooku