Fibre Clinix - revoluce v péči o vaše vlasy

- Categories : Produkty na eshopu

Představujeme vám Fibre Clinix od Schwarzkopf Professional. Vlasovou péči, která představuje naprostý převrat v péči o vaše vlasy - nejvýkonnější a nejdokonalejší regenerační technologii pro různé typy vlasů. Vaše vlasy budou po použití viditelně kvalitnější a regenerovanější. Kolekce obsahuje produkty pro domácí použití, které si vyberete podle typu vlasů a jejich potřeb.

 

Fibre Clinix obsahuje různé typy produktů, které si vyberete podle typu vlasů. Můžete je i kombinovat s boostery, které jsou ideální pro druhotné vlasové potřeby.

 

  • Fortify pro poškozené a přetěžované vlasy
  • Vibrancy pro barvené vlasy
  • Hydrate Pro suché a křehké vlasy
  • Volumize pro jemné a slabé vlasy
  • Tame pro hrubé, krepaté a nepoddajné vlasy

 

Každá sada obsahuje šampon, který šetrně čistí vlasy a připravuje je na pečující režim. Kondicionéry jsou buď klasické nebo ve spreji, oba druhy dodávají vlasům potřebnou výživu. Každá sada nabízí také masku pro výjimečnou péči a vyživení. Masky se mohou smíchat s boosterem, který je ideální pro sekundární potřeby vlasů.

 

Pokud tedy máte například suché a křehké barvené vlasy, použijte základní produkty z řady Hydrate a doplňte péči boosterem z řady Vibrancy. Tím vaše vlasy dostanou to, co potřebují. Přípravky vám pomohou nejen s ozdravením vlasů, ale také s objemem, barvou či krepatěním.

 

Dopřejte si holistický zážitek a profesionální péči i u vás doma.

Nasledujte nás na Facebooku